Header ads

» » Ayrıntılı Açıklama

Painless Night GLU™ sağlık bantları içeriğindeki etken maddeler ve teknolojik boyutuyla insan sağlığı üzerinde olumlu etkilere sahiptir.
Bildiğimiz gibi dünyada milyonlarca insan başta kronik ağrılar olmak üzere, baş ağrısı, depresyon, cinsel sorunlar, enerji yetersizliği, eklem sorunları ve ağrıları, konsantrasyon sorunları, kuvvet ve dayanıklılık ile ilgili sorunlar, uyku bozuklukları, yağ yakma, kalp damar sağlığı ile ilgili endişeler ve dolaşımsal problemler nedeniyle ortaya çıkan sıkıntılarına çözüm aramaktadır. Fakat maalesef bu problemlerin çözümü olarak sürekli sentetik-kimyevi ürünler olan ilaçları kullanan toplumumuzdaki birçok birey, uzun süreli ilaç kullanımı nedeni ile yan etkilerle de mücadele etmek zorunda kalmaktadır.
Özellikle sıklıkla kullandığımız ağrı kesici ilaçların uzun süre kullanımı sonrasında kronik böbrek yetmezliğine yol açtığını ve ülkemizde yetişkin bireylerin yüzde 15’inin kronik böbrek yetmezliği hastalığı ile mücadele ettiğini birçoğumuz bilmiyoruz.
Uzmanların ve böbrek hastalığı ile ilgili sivil toplum kuruluşlarının sürekli olarak ağrı kesicilerin kullanımının diyaliz hastalığını tetiklediği şeklindeki uyarılardan habersizce, ağrı kesici tüketen bir toplum haline gelmiş durumdayız.
güç şeritleri trans dermal dalga teknolojisi kullanarak antik otlar, mineraller ve elementlerin patentli bir karışımını birleştirerek, ağrı ve rahatsızlık alanında kullanmak için kaslarda ve dokularda enerji oluşturur. Biyolojik olarak mükemmel bir yapıda olan insan vücudu da gerekli hammaddeyi alarak kendi kendini tedavi etme sürecini başlatır.
GİNSENG
Painless Night GLU™ sağlık bantları içeriğindeki maddeleri inceleyecek olursak, ana etken maddenin toplumumuzda PANAX olarak bilinen GİNSENG olduğunu söylemeliyiz. Birçoğumuz özellikle son dönemde toplumda oluşan bilinçlenme ve sağlıkla ilgili televizyon programların artması ile ginsengi duymuşuzdur. Biraz daha yakından incelersek GİNSENG’İN, özellikle kan dolaşımını artırmaya yönelik faydaları olduğunu görmekteyiz. Bilhassa Painless Night GLU™ 'ın uygulandığı bölge ve çevresindeki geniş bir alanda dolaşımı nasıl artırdığını ilerleyen bölümlerde resimlerle göreceğiz.
FİTOPLANKTONLAR
Painless Night GLU™ sağlık bantları içeriğindeki ikinci önemli madde ise Özel deniz Fitoplanktonlarıdır. Bunlar deniz ve okyanus tabanında yaşayan tek hücreli bitki organizmasıdır. Yapılan araştırmalar fitoplanktonların içerik olarak zengin potasyum ve magnezyum kaynağı olduklarını göstermiştir. Bu maddeler de özellikle kas ağrılarında inanılmaz bir ağrı kesici özelliği taşımaktadır. Painless Night GLU™ sağlık bantları içeriğinde bulunan potasyum ve magnezyum kaynağı da Özel deniz Fitoplanktonlarıdır. Bel, Boyun, Diz ve diğer eklemlerdeki ağrıların giderilmesinde ilk yarım saatte bu ürünün etki göstermesinin ana nedenlerinden birisi kesinlikle deniz fitoplanktonları ve potasyum-magnezyum etkisidir.
GÜMÜŞ İYONU
Painless Night GLU™ sağlık bantları içeriğindeki bulunan bir diğer madde gümüş iyonlarıdır. Gümüş iyonu hem gelişim hem de ileri dönemde insan beyninin temel ihtiyaçlarından birisidir. Ve bilinen en kolay kaynağı cevizdir. Yapılan bilimsel araştırmalar, bilhassa ilerleyen yaş dönemlerinde bunama ve Alzheimer rahatsızlıklarında gümüş iyonu eksikliğinin önemli bir sebep olduğunu ortaya koymaktadır. Bununla birlikte anti bakteriyel olması ve stresi yok etmesi nedeni ile de gümüş iyonlu yataklar büyük yatak üreticileri tarafından üretilmeye başlanmıştır.
ORGANİK GERMANYUM
Painless Night GLU™ sağlık bantları içeriğindeki bir başka önemli madde de Organik Germanyum’dur. Organik Germanyum’un en yoğun olarak bilinen kaynağı ise GİNSENG’dir. Ana etken maddesi KIRMIZI KORE GİNSENG’İ olan Painless Night GLU™ sağlık bantları içeriğindeki organik germanyum sayesinde vücudumuzun bağışıklık mekanizmasını da inanılmaz düzeyde artırmaktadır. Organik Germanyum ile ilgili olarak en çok bilimsel çalışma Japonya’da yapılmış ve bağışıklık sistemini güçlendirdiği ispatlanmıştır. Bu çalışma tıbbi literatürde de yer almaktadır.
Organik Germanyum ile ilgili tıp literatürüne 1986 yılında giren bir çalışmada da, kanser üzerinde pozitif etkileri olduğu kaydedilmiştir. Bu bilimsel çalışmada tümör büyümesinin engellendiği, diğer organlara sıçramanın ünlendiği ve kemoterapi ve radyoterapi nedeni ile meydana gelen kilo kaybının önlendiği belirtilmektedir. Bu çalışma Japonyadaki Kanser ve Kemoterapi ile ilgili bir tıp dergisinde de yayınlanmıştır. (Gan To Kagaku Ryoho 13 AĞUSTOS 1986)

About Unknown

Onemore Takım Uluslararası misyon Fiziksel getirmek Için ve Küresel milyonlarca kişiye mali AĞRI Yardım, Her seferinde Bir kisi. Teşekkürler
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply