Header ads

» » » Saponin nedir, Kore Kırmızı Ginseng Bileşeni?

Saponin Yunanca bir sözcük Sapona türemiştir, sabun anlamı. Saponin içeren çevremizdeki birçok bitki vardır. Fasulye, yeşil soğan, deodeok, bellflower kök, su maydanoz, Maş, sarımsak, soğan, ginkgo somun, ararot, meslekten olmayan, ve diğer birçok bitki saponin küçük bir miktar ihtiva, ancak Kore Kırmızı Ginseng saponin Bunların kesinlikle FARKLI.
The Kırmızı Ginseng saponin ile hafif tıbbi özelliklere sahiptir hayır toksinler, ve kimyasal yapısına Diğer bitkilerde bulunan saponin tamamen farklıdır. Kırmızı Ginseng ÇOK olarak bilinir biyo-aktif, bitki Krallık'ta üstün ginseng.
Doğada, Kırmızı Ginseng Saponinler antibiyotik olarak hareket görünür korumak mikroplardan bitkiler.
Saponinler 'ginsenosidler olarak adlandırılan bir aktif bileşik oluşturmak’ olan temel tıbbi faydaları merkezi sinir sistemine ulaşmak, endokrin sistem, bağışıklık sistemi, metabolizma, vb. ve çeşitli etkileri vardır vücudun klima işlevi.
Basitçe, Bu saponin vücuda girer ve sabun ile temizlenmelidir sanki damarları ve çeşitli organları temizler söylemek anlamak daha kolay olurdu.
Ginseng içeren 24 Saponin türleri, süre Kore Kırmızı Ginseng içeriyor 32 türleri. Sürekli araştırma çabalarının sayesinde ünlü Dünyada bilim adamları, kimyasal yapısını, yanı sıra tıbbi canlılık ortaya ediliyor.

Saponin Faydaları:

checkSonları iyi yağ aşağı, besin emilimini ve sindirimini hızlandırır
checkAnti-enflamatuar ve antioksidan
checkErektil disfonksiyon yardımcı olur
checkHücreler içinde enzimler canlandırır ve metabolizmasını artırır
checkEnerjiyi artırır, canlandırır, yardımcıları yorgunluk kurtarma, uyuşukluk ve iştahsızlık artırır
checkSerum protein sentezini artırır

Saponin nedir?

checkKemik bina ve onarım sürecinde yer alan enzim aktivitesi stimüle, ve kemik iliği kök hücreleri tarafından kireçlenme artırılmamıştır
checkAnlamlı arteriyel esnekliği artırır ve kan basıncını düşürür
checkNörotransmiter serotonin artan seviyeleri ile depresyonu artırır, dopamin ve noradrenalin
Son araştırmalara göre, böyle faydaları Red Ginseng alımının bir sonucudur Kırmızı Ginseng saponin ve non-saponin bileşenleri birlikte çalışarak. Ancak, kırmızı ginseng geniş fizyolojik canlandırıcı etkileri çok etrafında merkezli olduğu ortaya çıkmıştır saponin.
Çeşitli çalışmalar saponinler güçlü anti-kanserojen özelliklere sahip olduğu inancı destekleyecek kanıt bulduk. Bu saponinler farklı mekanizmalar bir dizi ile kanser türlerine karşı koruma düşünülmektedir, genel bir antioksidan etkisi de dahil olmak, kanser hücrelerinin doğrudan basıp sitotoksisite, Bağışıklık modülasyonu, ve hücre çoğalmasının düzenlenmesi.
Neden Ginseng ağızdan almak değil?
Son bilimsel çalışmalar açıkça saponinlerdir olduğunu yaptık kısmen sindirim sistemi tahrip, yapma Lokal bir uygulama ideal.
Neden OneMore Painless Night GLU ™?
OneMore Painless Night GLU ™, modern, enerji ve antik otlar patentli bir füzyon vardır. Herkesin enerji ihtiyacı, Birçok yardım ihtiyacı ise.OneMore Painless Night GLU ™ 48 saatlik Banttır.

Saponin faydaları gibi bilimsel referanslar binlerce belgelenmiştir:
Saponin faydaları gibi bilimsel referanslar binlerce belgelenmiştir:
Lenfosit DNA hasarı üzerine Kore kırmızı ginseng "yararlı etkileri, antioksidan enzim aktivitesi, ve sağlıklı katılımcıların LDL oksidasyonu: randomize, çift-kör, plasebo-kontrollü deneme " 
Beslenme Dergisi
"Vücutta bir anti-tümör aktivitesini geliştirmek etkilerini modüle Saponinler enstitüsü bağışıklık sistemi. Kolon, meme, rahim ve prostat kanseri oranları sakinleri saponinler içeren gıdaların büyük miktarlarda tüketmek ülkelerde daha düşüktür. Bağırsak safra asidi salgısının uyarılması, ve antioksidan etkinliği de kanser riskinin azalması katkıda bulunabilir. "
Tıbbi Gıda ~ Dergisi, Kimya, Işleme, ve Sağlık Faydaları; J. Shi; Bahar 2004
"Bu stres için iyi bir alternatiftir"
Farmakolojik Bilimler Gazetesi ~, Japon Farmakoloji Derneği 
http://plaza.umin.ac.jp / ~ JPS1927/jps/JPS-Preprints/95-2-1-5.pdf rel =”nofollow”
"Iyi-kontrollü glikoz ve insülin düzenleme Artırır, tip 2 şeker hastalığı "
~ Beslenme Metabolizma ve Damar Hastalıkları Dergisi
http://www.nmcd-journal.com/article/S0939-4753(06)00109-8/soyut rel =”nofollow”
"Saponinler bağışıklık sistemini uyarabilir ve aşılar ve saponinler oral alımı yardımcı madde olarak kullanılan retroviral enfeksiyonu tedavi için kullanılmıştır. Bu antikorları uyarır üretim, virüsleri inhibe, ve lenfositler tarafından tepkisi oluşturmak, enfeksiyonla savaşan beyaz kan hücreleri olan. "
Tıbbi Gıda ~ Dergisi, Kimya, Işleme, ve Sağlık Faydaları; J. Shi; Bahar 2004
"Kore kırmızı ginseng erkek erektil disfonksiyon tedavisinde etkili bir alternatif olabilir."
Cinsel Tıp ~ Sektörü, Sao Paulo Üniversitesi Üroloji Kliniği Bölümü, Sao Paulo, Brezilya. 
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16855773 rel =”nofollow”
Üroloji Bölümü ~, Tıp Ulsan College Üniversitesi, Asan Medical Center, Seoul, Kore
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12394711 rel =”nofollow”
"Araştırma Kore Kırmızı Ginseng daha Ginsenosidler içerdiğini göstermiştir (ana aktif bileşen) göre 
ginseng Amerika veya Çin kaynaklı. "
– Dr. Kim Si-Kwan, College Biyomedikal Dekanı & Konkuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri (Kore)
Hastalık bir çok hafifletmeye yardımcı olabilir mucize kök "" Kore Kırmızı Ginseng olarak yüzyıllardır bilinmektedir ", kanserden diyabete. Ayrıca, öğrenciler ve yoğun yöneticileri yardımcı olabilir, zihinsel performansını artırmak ve yorgunluğu azaltmak için yeteneğine sahip. "
– Dr Chang Yuan Shiun, Çin Tıp Üniversitesi Farmakognozi Profesörü

Her insan farklı olduğunu akılda tutmak ve farklı sonuçlar yaşayacaksınız.
Bu ifadeler Gıda ve İlaç İdaresi tarafından değerlendirilmemiştir. Bu ürün, tedavi etmek için uygun değildir, teşhis etmek, herhangi bir hastalığı tedavi etmek ya da önlemek. Öncesinde herhangi bir diyet yapmadan için sağlık sağlayıcınıza danışın, besin, veya yaşam tarzı değişiklikleri egzersiz. Bireysel sonuçlar değişebilir. Kesme açık veya cilt üzerinde ürünü kullanmayın. Ciltte tahriş veya kızarıklık oluşursa kullanmayı bırakın.
FG Xpress ™ Powerstrip tedavisinde ya da tedavi amaçlanmamıştır, ancak vücudunuzun hayati besinleri vermek için vücudun doğal iyileşme yeteneğini desteklemek için.
~ Saponin: Kore Kırmızı Ginseng Bileşeni

About Unknown

Onemore Takım Uluslararası misyon Fiziksel getirmek Için ve Küresel milyonlarca kişiye mali AĞRI Yardım, Her seferinde Bir kisi. Teşekkürler
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
This is the last post.

Hiç yorum yok:

Leave a Reply