Header ads

» » » ORGANİK GERMANYUM

ORGANİK GERMANYUM
OneMore Painless Night GLU bantta bir başka önemli madde de Organik Germanyum’dur. Organik Germanyum’un en yoğun olarak bilinen kaynağı ise GİNSENG’dir. Ana etken maddesi KIRMIZI KORE GİNSENG’İ olan OneMore Painless Night GLU Bandı  içeriğindeki organik germanyum sayesinde vücudumuzun bağışıklık mekanizmasını da inanılmaz düzeyde artırmaktadır. Organik Germanyum ile ilgili olarak en çok bilimsel çalışma Japonya’da yapılmış ve bağışıklık sistemini güçlendirdiği ispatlanmıştır. Bu çalışma tıbbi literatürde de yer almaktadır.
Organik Germanyum ile ilgili tıp literatürüne 1986 yılında giren bir çalışmada da, kanser üzerinde pozitif etkileri olduğu kaydedilmiştir. Bu bilimsel çalışmada tümör büyümesinin engellendiği, diğer organlara sıçramanın ünlendiği ve kemoterapi ve radyoterapi nedeni ile meydana gelen kilo kaybının önlendiği belirtilmektedir. Bu çalışma Japonyadaki Kanser ve Kemoterapi ile ilgili bir tıp dergisinde de yayınlanmıştır. (Gan To Kagaku Ryoho 13 AĞUSTOS 1986)
OneMore Painless Night GLU etkili formulü sayesinde şuan aktif olarak Tüm Dünya ülkelerinde insanlarla buluştu.
OneMore Painless Night GLU modern teknoloji sayesinde sayesinde Ağrılar için doğal bir tedavi sağlayan içeriğinde antik otlarla hazırlanmış özel ve patentli bir buluştur.

About Unknown

Onemore Takım Uluslararası misyon Fiziksel getirmek Için ve Küresel milyonlarca kişiye mali AĞRI Yardım, Her seferinde Bir kisi. Teşekkürler
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply